"Build the Future" Graduate Program afholder live chats tirsdage 15:00

categories: Koncern 

Den nye søgeproces har til formål at udvælge 40 nye kandidater inden for økonomi, teknik, fysik, kemi og matematik - inden medio november 2016.

03/10/2016 - 12:00 AM

KONCERNEN ÅBNER DØRENE FOR KANTIDATERNE I EN UGENTLIG LIVE CHAT.  

Med sin sjette udgave af ”Build the Future”, har det internationale rekrutteringsprogram der anvendes af Prysmian Group, til formål at identificere og uddanne morgendagens kommende fagfolk.

Den nye søgeproces har til formål at udvælge 40 nye kandidater inden for økonomi, teknik, fysik, kemi og matematik. I år vil antallet af talentfulde unge mennesker fra forskellige nationer, der har tilsluttet sig selskabet gennem programmet, stige til over 200. Kandidaterne skal have iværksætterånd, være interesseret i og villige til at tilpasse sig, i stand til at arbejde sammen i grupper og være i besiddelse af lederevner, samt være meget interesseret i og motiveret for internationale erfaringer.

En del af introduktionsprogrammet for de valgte kandidater, er en grunduddannelse på hovedkvarteret i Milano, der udføres i samarbejde med SDA Bocconi School of Management, efterfulgt af en etårig jobrotation i fædrelandet (R&D, operations and sales) og to år i udlandet i en bestemt afdeling. De første måneder vil de valgte deltagere få mulighed for at komme helt tæt på virksomhedens dynamik og produktionsprocesser. De efterfølgende års erfaring vil give de nye kandidater mulighed for at blive fuldt integreret i organisationen, og dermed kunne yde væsentlige bidrag til de forretningsmæssige mål.

Optimering af ressourcer og rekrutteringsprogrammer forbliver et grundlæggende element i virksomhedens vækst: de lovende unge mennesker i dag, er en meget værdifuld ressource for virksomhedens fremtid. Med henblik på dette er ”Build the Future”, nu i sin sjette udgave, et konkret eksempel på den strategi der følges af virksomheden, der fuldt og fast tror på den konkurrencemæssige fordel, der stammer fra medarbejdernes dygtighed. ” udtaler Fabrizio Rutschmann, Human Resources and Organisation Director.

Programmets formål er efter de første tre år, at kunne udpege medlemmer til juniorledelsen eller specialister på et teknisk område, i fædrelandet eller udlandet, efter en meritbaseret tilgang baseret på ydeevne, personlige evner, resultater og virksomhedens behov.

I år vil Prysmian for første gang åbne sine døre for kandidater allerede under udvælgelsesprocessen, ved hjælp af en ugentlig live chat på Prysmian Group Graduate Program’s facebook side, tirsdage klokken 15.00. Dette er en vigtig mulighed for at komme i direkte kontakt med virksomheden, lytte til ledere og kandidater der allerede har startet deres rejse, snakke med andre kandidater og stille alle mulige spørgsmål.

https://www.facebook.com/PrysmianGroupGraduateProgram

Søgningen efter de omkring 40 talenter vil fortsætte indtil midten af november 2016, ved hjælp af en omhyggelig rekrutterings- og evalueringsproces, udført både lokalt og på virksomhedsniveau. Optagelse i virksomheden er planlagt til første kvartal 2017.

Alle oplysninger om deltagelse i programmet og tilmeldingsblanketten, kan fås på hjemmesiden: www.prysmian.com.