Prysmian vinder kontrakt på søkabelforbindelse i Filippinerne

categories: Koncern 

Til en værdi af 150 millioner euro

12/01/2018 - 12:00 AM

Prysmian Group har fået tildelt en kontrakt til en værdi af 150 millioner euro af filippinske netoperatør NGCP (National Grid Corporation of the Philippines) til design, levering, installation og idriftsættelse af to undersøiske 400 MW kabelforbindelser mellem øerne Cebu og Negros.

CNP-3 projektet er en del af NGCPs store udviklingsplan, der sigter på at forbinde øerne Cebu, Negros og Panay med hinanden og således styrke det overordnede filippinske elnet.

Kabelforbindelsen er designet med seks HVAC 230 V en-leder kabler med XLPE-isolering og dobbelt armaturer såvel som to separate fiberoptiske kabler – langs en 30 km undersøiske rute.

CNP-3-projektet er en backbone-interconnection af elnettet på Filippinerne, der skal transmittere 400 MW pr. kredsløb fra Talavera CTS på øen Cebu til Calatrava CTS på øen Negros.

"Dette projekt bekræfter Prysmians rolle som dedikeret leder i udførelsen af ​​komplekse nøglefærdige kabelløsninger og er et vigtigt skridt fremad i udvidelsen af koncernen tilstedeværelse i Stillehavsområdet", udtalte Massimo Battaini, Prysmian Groups Senior Vice President for Energy Projects.

Kablerne vil blive produceret på koncernens søkabelfabrik i Arco Felice, nær Napoli (Italien), og projektets afslutning er planlagt til første halvdel af 2019.